Wystaw się! Gdzie warto się prezentować oraz ile to może kosztować? | Akademia Pomorskiej Ekonomii Społecznej

Jarmark św. Dominika w Gdańsku zbliża się wielkimi krokami. Ale wakacje to czas wielu innych imprez plenerowych, festiwali i targów. Na których z nich warto się pojawić jako podmiot ekonomii społecznej lub organizacja pozarządowa? Jak się do tego przygotować? Jak przyciągnąć odwiedzających do swojego stoiska i atrakcyjnie przygotować ofertę?

O tym porozmawiamy na kolejnym spotkaniu w ramach Akademii Pomorskiej Ekonomii Społecznej.

Widzimy się w środę, 28 czerwca w Dobrym Dealu / Fundacji RC, przy al. Grunwaldzkiej 5 w Gdańsku.
Aby wziąć udział w spotkaniu, wystarczy się zapisać poprzez formularz: https://forms.gle/XAKrwjLbtAS1rXq67

Spotkanie poświęcone będzie przede wszystkim przygotowaniom do Jarmarku św. Dominika, ale także poprowadzimy rozmowy w kontekście rozpoczynającego się sezonu letnich wydarzeń, na których podmioty ekonomii społecznej i organizacje pozarządowe mogą prezentować swoją misję oraz sprzedawać towary i usługi.

Powiemy o tym, jak przygotować się do nadchodzącego sezonu, ale również co robić przez resztę roku (targi branżowe i okolicznościowe i inne).

Wraz z ekspertką – nagradzaną architektką wnętrz i uczestniczką zeszłorocznego Jarmarku omówimy, jak powinno wyglądać stoisko, aby maksymalizować zainteresowanie i sprzedaż wśród odbiorców.

W czasie spotkania nie zabraknie oczywiście czasu na networking, wymianę doświadczeń i wzajemne poznanie się!

Do zobaczenia!

Cykl spotkań organizowany jest przez Fundację RC w ramach projektu pozakonkursowego „Pomorski system przedsiębiorczości społecznej: koordynacja rozwoju ekonomii społecznej w województwie pomorskim na lata 2019-2022” realizowanego przez Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Pomorskiego w Gdańsku.
Projekt współfinansowany jest ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020