Fundacja RC została Głównym Partnerem Społecznym Hack4change 2024

48 godzin, by zmienić świat

Hack4change to IV edycja technologicznego hackathonu, czyli spotkania, podczas którego ludzie związani z branżą IT oraz marketingu będą szukali innowacyjnych rozwiązań w nurcie społeczno-ekologicznym. Fundacja RC została Głównym Partnerem Społecznym wydarzenia.

„Hack4change nie tylko inspiruje, ale także mobilizuje uczestników do poszukiwania innowacyjnych rozwiązań dla współczesnych wyzwań świata. Przed uczestnikami i uczestniczkami 48 godzin pełnych kreatywności i współpracy, prowadzonych pod czujnym okiem ekspertów z różnych dziedzin: IT, biznesu i nauki.” – mówią organizatorzy.

W tym roku Fundacja CODE:ME oraz Kaminski Academy zapraszają Was do udziału w  hackathonie, który odbędzie się 21-23.06.2024 w Gdańskim Parku Naukowo-Technologicznym.

Dlaczego warto wziąć udział w hackathonie? Ponieważ to nie tylko okazja do twórczego wykorzystania swoich umiejętności, ale także możliwość spotkania ludzi o podobnych pasjach i wartościach. Tutaj pomysły stają się rzeczywistością! A my jako Fundacja RC będziemy odpowiedzialni za wsparcie w realizacji zadania nie tylko o proekologicznym wymiarze, ale także prospołecznym.

Organizatorzy zapraszają innowatorów, programistów, grafików, UX designerów, socjologów, psychologów, marketingowców i wszystkich tych, którym bliska jest idea społecznej odpowiedzialności i sprawienia, że świat chociaż trochę stanie się lepszy!

Zapisy na tegoroczną edycję hackathonu już ruszyły!

Więcej informacji oraz możliwość rejestracji znajdziecie tu:

https://hack4change.tech/ 🌐

Organizatorzy Hack4change to ludzie, którzy postanowili pasję do nowych technologii połączyć z proekologicznymi działaniami. Hackathon nie tylko skupia się na technologii. Przede wszystkim stawia na nowatorskie pomysły w imię poprawy naszego otoczenia i życia.

Myślmy globalnie, ale zacznijmy działania lokalnie!

Fundacja CODE:ME oraz Kaminski Academy chcą stworzyć dla wszystkich przestrzeń wspomagającą kreatywne myślenie! „Chcemy Was zainspirować do myślenia w nurcie #bethechange!”