Ostatnia lekcja w Pa艂acu Uphagena | Magiczne po偶egnanie Domu S膮siedzkiego

To po偶egnanie b臋dzie pe艂ne magii! 馃獎 15 listopada po raz ostatni (przed generalnym remontem) b臋dzie mo偶na zwiedzi膰 Pa艂ac Uphagena w Gda艅sku Wrzeszczu. Przygotuj si臋 na wiecz贸r w艣r贸d eliksir贸w, zakl臋膰, magicznych gier z odrobin膮 rywalizacji. B臋dziemy odkrywa膰 zagadki w stylu najs艂ynniejszych czarodziej贸w na ca艂ym 艣wiecie, czyli Harry鈥檈go Pottera, Hermiony Granger i Rona Weasleya. 馃

Podejmij wyzwanie! Tiara przydzia艂u powie Ci, czy jeste艣 Gryfonem, Krukonem, 艢lizgonem czy Puchonem. Stw贸rz w艂asn膮 r贸偶d偶k臋 i wraz z dru偶yn膮 zdob膮d藕cie Puchar Dom贸w!馃弳

Zaczynamy 15 listopada o godzinie 16:00 w Domu S膮siedzkim w Pa艂acu przy al. Grunwaldzkiej 5 w Gda艅sku Wrzeszczu. Aby do艂膮czy膰 do zabawy napisz na dom.sasiedzki@fundacjarc.org.pl. Gra terenowa przeznaczona jest dla dzieci, m艂odzie偶y i doros艂ych. Uwaga! Stroje tematyczne b臋d膮 dodatkowo punktowane, a do wygrania atrakcyjna nagroda. 馃弳

Plan lekcji:
馃帗Tiara Przydzia艂u
馃獎 Robienie r贸偶d偶ek
馃И Eliksiry
鈽 Wr贸偶biarstwo
馃 Quiz z Harrego Pottera
馃尶 Zielarstwo
馃Ч Quidditch
馃巸W mi臋dzyczasie pocz臋stunek

Je艣li nie chcesz do艂膮czy膰 do zabawy, ale chcesz zwiedzi膰 Pa艂ac, po raz ostatni z sentymentem przej艣膰 si臋 po salach, r贸wnie偶 zapraszamy do odwiedzin.

Partnerem wydarzenia s膮 Escape Gda艅sk, Klub S膮siedzi S艂oneczna Wyspa, Klub S膮siedzki Anio艂kowo i Klub S膮siedzki Letnica

Zadanie dofinansowane ze 艣rodk贸w Miasta Gda艅ska

Kumulujemy dobr膮 energi臋

Chcesz uwolni膰 spo艂eczn膮 energi臋? Wesprzyj nas! Twoje pieni膮dze pomog膮 dzia艂a膰 ludziom, kt贸rzy maj膮 mo偶liwo艣ci i czas, aby zmienia膰 rzeczywisto艣膰.