Złap byka za rogi i zdobądź grant dla swojej organizacji. Warsztaty z pisania wniosków dla NGO

UWAGA! ZMIANA DATY NA 15.12!

Kiedy masz już pomysł na projekt, wiesz nawet, jak się do niego przygotować i który konkurs wybrać, przychodzi czas na… napisanie wniosku! Złap byka za rogi i zdobywaj granty dla swojej organizacji. Weź udział w warsztatach z pisania wniosków dla gdańskich NGO.

Zapisz się: https://forms.gle/P85a1qPmvXNHBkom7
  • Co sprawia, że dany projekt otrzymuje dofinansowanie, a inny nie?
  • O czym należy pamiętać, pisząc wniosek o grant?
  • Jakich błędów nie popełniać?
  • Jak formułować cele, a jak rezultaty projektu?

Wszystkiego dowiesz się już 15 grudnia o 17:00 na warsztatach prowadzonych przez Martę Kosińską. Ponadto poznasz podstawy tworzenia budżetu projektów społecznych.

Data: czwartek, 15 grudnia, godz. 17:00
Miejsce: Fundacja RC, al. Grunwaldzka 5 Gdańsk Wrzeszcz
Zapisy: https://forms.gle/P85a1qPmvXNHBkom7

Marta Kosińska
Ekspertka w zakresie pozyskiwania funduszy dla NGO, absolwentka Zawodowego Kursu Fundraisingu (Certified Fundraiser – 11) zgodnego ze światowymi kryteriami EFA (Excellence in Fundraising Training). Trenerka szkoleń, absolwentka Szkoły Trenerów Meritum dającej uprawnienia na poziomie 5 EQF (European Qualification Framework). Doradczyni organizacji pozarządowych w zakresie fundraisingu i PR.

Ukończyła Psychologię na Uniwersytecie Gdańskim, a także Studium Pozyskiwania i Rozliczania Funduszy dla Organizacji Pozarządowych w Wyższej Szkole Bankowej. Absolwentka licznych szkoleń międzynarodowych i krajowych z tematyki projektowania zmiany społecznej, pracy na rzecz osób wykluczonych oraz specyfiki działania NGO, w tym Szkoły Liderów 2010.

Od 15 lat z powodzeniem tworzy i koordynuje projekty w organizacjach pozarządowych w Gdańsku. Za inicjatywę i realizację wieloletnich działań „Edukacja Bez Tabu” oraz „Poradnia Bez Tabu” wraz z zespołem Poradni została uhonorowana Europejską Nagrodą Tolerancji Tolerantia 2012.
Od 2020 roku jest związana z Fundacją RC, gdzie zajmuje się pozyskiwaniem funduszy, a także prowadzi szkolenia i doradztwo dla organizacji pozarządowych.

Projekt dofinansowano ze środków Miasta Gdańska