Morze… możliwości! Perspektywy na stabilny rozwój organizacji | Akademia Pomorskiej Ekonomii Społecznej

To już OSTATNIE spotkanie w ramach drugiej edycji Akademii Pomorskiej Ekonomii Społecznej. Sami nie wiemy, kiedy to minęło, ale na pożegnanie przygotowujemy morze możliwości! Nie chcemy zostawić Was z niedosytem przed końcem roku, dlatego porozmawiamy o perspektywach na stabilny rozwój organizacji.

Spotykamy się w środę 27 września o 15:00 w Gdyńskim Centrum Kultury przy ul. Jana z Kolna 25 w Gdyni. Udział w wydarzeniu jest bezpłatny, jedynie trzeba się zarejestrować:

Omówimy możliwości zamawiania naszych produktów i usług – nie tylko przez firmy prywatne, ale również przez jednostki administracji i samorządy.

Jak w praktyce działają zamówienia z klauzulą społeczną? Co zmieni uruchomienie przez Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej nowego programu „Premia społeczna”? O tym oraz o praktycznych aspektach ubiegania się o zamówienia opowie ekspertka.

Podczas spotkania nie zabraknie oczywiście czasu na integrację, networking i wymianę doświadczeń. Dlatego nie może Cię to ominąć, do zobaczenia!

Cykl spotkań organizowany jest przez Fundację RC w ramach projektu pozakonkursowego „Pomorski system przedsiębiorczości społecznej: koordynacja rozwoju ekonomii społecznej w województwie pomorskim na lata 2019-2022” realizowanego przez Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Pomorskiego w Gdańsku. Projekt współfinansowany jest ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020