Konkurs na reklamę społeczną

Rozpoczęliśmy WYGRAJ TO MIEJSCE! Konkurs na miejsce na tablicy reklamowej przy Grunwaldzkiej 5 w Gdańsku oraz wsparcie przy realizacji kampanii społecznej.

Nabór zgłoszeń trwa tylko do 5 lipca!

Konkurs kierujemy wyłącznie do organizacji pozarządowych, nieformalnych grup organizujących inicjatywy społeczne oraz podmiotów ekonomii społecznej działających na terenie województwa pomorskiego.

Promuj swoją organizację, pokaż społeczną inicjatywę, daj się poznać… przy najruchliwszej arterii Trójmiasta, którą codziennie przejeżdża 40-45 tysięcy samochodów. Z naszymi ekspertami od budowania wizerunku i marketingu dopracujesz strategię na kampanię społeczną oraz koncepcję graficzną. #wyjdźdoludzi

Rozpoczęliśmy WYGRAJ TO MIEJSCE! Konkurs na miejsce na tablicy reklamowej przy Grunwaldzkiej 5 w Gdańsku oraz wsparcie przy realizacji kampanii społecznej.

Nabór zgłoszeń trwa tylko do 5 lipca!

Historia jest bardzo prosta! Wystarczy wypełnić formularz z opisem pomysłu na wymarzoną kampanię społeczną, na promocję inicjatywy lub działań, na reklamę usług i produktów, której częścią byłyby plakat umieszczony na tablicy reklamowej przy ul. Grunwaldzkiej 5. Napisz, do kogo ma trafić reklama, komu chcielibyście się zareklamować, co kampania ma „sprzedać”. Opisz, jaki cel zamierzacie jako organizacja osiągnąć właśnie tą promocją. Naszkicuj nam swój wymarzony plakat lub przedstaw jego wstępną wersję za pomocą uproszczonej grafiki. To konkurs dla tych, którzy zawsze marzyli o profesjonalnej kampanii, ale wciąż brakowało finansów lub umiejętności graficznych oraz marketingowych.

WYGRAJ TO MIEJSCE!, czyli:
👌 bezpłatna miesięczna ekspozycja zwycięskiego plakatu na pierwszej w Gdańsku tablicy reklamującej działania społeczne w centrum Wrzeszcza przy al.Grunwaldzkiej 5 oraz na kanałach społecznościowych organizatorów i partnerów,
👌 realizacja graficzna pomysłu przez profesjonalistów w wersji do druku oraz elektronicznej do dalszego wykorzystania przez finalistę,
👌 doradztwo przy opracowaniu szczegółów kampanii społecznej, możliwości wykorzystania jej w kanałach komunikacyjnych organizacji lub podmiotu ekonomii społecznej.

Warto!

Formularz zgłoszeniowy do konkursu znajduje się TUTAJ.

Wszelkie ważne informacje na temat Konkursu, terminy i opis jego przebiegu znajdują się w Regulaminie KonkursuPrzeczytaj go!

Organizatorem konkursu „WYGRAJ TO MIEJSCE” jest Regionalne Centrum Informacji i Wspomagania Organizacji Pozarządowych z siedzibą w Gdańsku przy Al. Grunwaldzkiej 5. Partnerem merytorycznym jest Fundacja „Nielada Historia”, a partnerem wykonawczym jest Spółdzielnia Socjalna ZEROBAN