Fundacja RC

Wsparcie lider贸w

Sk膮d czerpa膰 wiedz臋 nt. r贸偶nych aspekt贸w funkcjonowania organizacji pozarz膮dowych, szczeg贸lnie gdy si臋 dopiero zaczyna swoj膮 przygod臋 z w艂asn膮 fundacj膮 lub stowarzyszeniem? Gda艅ska Szko艂a Lider贸w od wielu lat jest popularnym cyklem szkoleniowo-doradczym dla m艂odych lider贸w, podczas kt贸rego聽uczestnicy otrzymuj膮 r贸偶norodn膮 wiedz臋 przydatn膮 w codziennej dzia艂alno艣ci spo艂ecznej. To聽tak偶e platforma wzajemnej integracji, wymiany do艣wiadcze艅, realizacji wsp贸lnych inicjatyw. W ramach przedsi臋wzi臋cia funkcjonuje tak偶e Klub Absolwent贸w Gda艅skiej Szko艂y Lidera 鈥 w聽trakcie 11 edycji przewin臋艂o si臋 przez聽ten cykl blisko 130 reprezentant贸w gda艅skich organizacji pozarz膮dowych b膮d藕 tych dzia艂aj膮cych na聽rzecz naszego Miasta.

聽W 2019 r. uda艂o nam si臋 tak偶e uzupe艂ni膰 ofert臋 o wsparcie dla animator贸w lokalnych w ramach Pomorskiej Akademii Animator贸w. To nie tylko cykl szkoleniowy ale tak偶e superwizje dla uczestnik贸w, wizyty studyjne ale tak偶e mo偶liwo艣膰 wsparcia tr贸jsektorowych inicjatyw.聽 聽 聽聽

Wi臋cej w zak艂adce PROJEKTY.聽