Natalia Stepka

Menad偶erka Domu S膮siedzkiego i koordynatorka projekt贸w

Jestem absolwentk膮 socjologii na Uniwersytecie Gda艅skim. Do Fundacji RC trafi艂am w聽 2018 roku, kiedy to zosta艂am聽 menad偶erk膮 Domu S膮siedzkiego w Pa艂acu. Koordynuj臋 lub wsp贸艂pracuj臋 tak偶e przy innych projektach, m.in. przy Gda艅skim Funduszu S膮siedzkim.聽 Mam przyjemno艣膰 widzie膰 si臋 z Pa艅stwem przy okazji r贸偶nych wydarze艅 cyklicznych i okazjonalnych dziej膮cych si臋 w przestrzeni naszego Pa艂acu. 馃檪聽 聽Wsp贸艂organizuj臋 i koordynuj臋 m.in. cykl koncert贸w „Muzyka u Uphagena – Scena M艂odych”, zaj臋cia „Domowych Eksperyment贸w” czy pota艅c贸wki dla Senior贸w.聽 聽Wsp贸艂pracuj臋聽 ze wszystkimi grupami mieszka艅c贸w i mieszkanek spotykaj膮cych si臋 w Domu S膮siedzkim. Aktywnie wspieram animacj臋 kulturaln膮 i spo艂eczn膮 w obszarze dzielnicy Wrzeszcz.

Prywatnie mam s艂abo艣膰 do r臋kodzie艂a (zw艂aszcza do techniki聽 decoupage!), kt贸re nie tylko podziwiam, ale tak偶e wykonuj臋. Uwielbiam zabawy z tekstem i j臋zykiem polskim; interesuj臋 si臋 r贸wnie偶 fotografi膮 i genealogi膮. Mam nadziej臋 podzieli膰 si臋 z Pa艅stwem cho膰by odrobin膮 moich pasji. 馃檪聽