Zaanga偶owani czy zajechani?

Pracujesz w organizacji pozarz膮dowej? Jaki, jaka przewa偶nie jeste艣? Zaanga偶owany/a? Czy zajechany/a?

Zajechani, mamy dla Was propozycj臋: Udzia艂 w projekcie, kt贸ry odpowiada na problem wypalenia zawodowego w organizacjach pozarz膮dowych.

Co dalej? Zg艂o艣 si臋 do uczestnictwa w warsztatach integracyjno-rozwojowych.

Wiedz, 偶e: To nie b臋dzie kolejny warsztat. To nie kolejne szkolenie. Wsp贸lnie stworzymy przestrze艅 do wymiany do艣wiadcze艅. Znajdziemy i poznamy strategie oraz sposoby radzenia sobie ze stresem zwi膮zanym z prac膮 w NGO. Po co? By skutecznie radzi膰 sobie w tej specyficznej rzeczywisto艣ci organizacyjnej III sektora.

A ponadto: zwi臋kszymy swoj膮 wiedz臋 na temat mechanizm贸w wypalenia zawodowego i sposob贸w na zminimalizowanie ryzyka jego wyst膮pienia u samych siebie i w organizacjach.

Plan dzia艂a艅:

1. Pierwszy etap naboru uczestnik贸w: zg艂oszenia poprzez formularz. Do 18. pa藕dziernika.
  2. Drugi etap naboru: spotkania z potencjalnymi uczestnikami. 19-21 pa藕dziernika.
  3. Warsztaty wyjazdowe: 12 godzin. 24-25.pa藕dziernika (sobota-niedziela).
  4. Dwa spotkania warsztatowe na miejscu w Gda艅sku-Wrzeszczu: 6 godzin. Listopad.

Uwaga! Aby zg艂osi膰 ch臋膰 udzia艂u, koniecznie wype艂nij formularz zg艂oszeniowy:

Liczba miejsc: 10

Udzia艂 w projekcie jest bezp艂atny, organizator pokrywa koszty: warsztat贸w, wy偶ywienia, noclegu, dzia艂a艅 integracyjnych i materia艂贸w szkoleniowych.

Warsztaty odbywaj膮 si臋 w ramach pilota偶owego projektu 鈥樷橺aanga偶owani czy zajechani? Rozw贸j kompetencji osobistych u os贸b pracuj膮cych w NGO鈥欌. Projekt zosta艂 dofinansowany w ramach Programu PROO, realizowanego przez Narodowy Instytut Wolno艣ci 鈥 Centrum Rozwoju Spo艂ecze艅stwa Obywatelskiego.

Informujemy, 偶e w zwi膮zku z panuj膮c膮 pandemi膮 Covid-19 program dzia艂a艅 mo偶e ulec zmianom, o czym b臋dziemy informowa膰 z odpowiednim wyprzedzeniem.

Grafika autorstwa:https://www.facebook.com/AleW.ilu