Wyniki jesiennego naboru Gda艅skiego Funduszu S膮siedzkiego 2020

Druga tura wniosk贸w w ramach tegorocznej edycji Gda艅skiego Funduszu S膮siedzkiego zako艅czona i rozstrzygni臋ta!

Zwyci臋zcami konkursu w kategorii organizacji pozarz膮dowych s膮 m.in. Stowarzyszenie „Przyjazne Pomorze” z projektem pt.: „Dla malucha i Starszaka gratka to nie byle jaka…”, Stowarzyszenie Magnolia z „Miko艂ajkowymi warsztatami familijnymi”, Stowarzyszenie 艁贸d藕 Ratunkowa” – „艁膮czy nas ogr贸d” oraz Klub Sportowy Qumple – „Planet lovers – zr贸b co艣 dla siebie i planety edycja2.0”.

Natomiast w grupach nieformalnych mini-granty dosta艂a m.in.: Wsp贸lnota Ogrodowa Heweliusz za projekt pod nazw膮 „Wytchnienie w epidemii – jesie艅” , Dru偶yna 艢w. Miko艂aja z inicjatyw膮 „艢wi臋ty Miko艂aj in back” i „Muzycznie zakr臋ceni” za „Integracj臋 muzyk贸w z Wrzeszcza ze 艣rodowiskiem lokalnym”.

Serdecznie gratulujemy i 偶yczymy powodzenie w realizacji inicjatyw. Bez obaw, Gda艅ski Fundusz S膮siedzki powr贸ci na wiosn臋 2021.

Szczeg贸艂y wynik贸w, w tym listy rankingowe dla grup nieformalnych i organizacji pozarz膮dowych, znajduj膮 si臋 na stronie: http://gfs.org.pl/2020/09/30/rozstrzygniecie-jesiennego-naboru-gdanskiego-funduszu-sasiedzkiego-2020/