Wizyta studyjna szlakiem malucha!

Twoja organizacja zastanawia się nad rozwojem oferty dla maluchów? Szukasz inspiracji i zastanawiasz się jak to robią inni? A może jesteś aktywnym rodzicem, który poszukuje kontaktu z innymi rodzicami… Chcesz poznać doświadczenia organizacji pozarządowych działających w tym obszarze albo po prostu podejrzeć ciekawe inicjatywy?

Jeśli na większość pytań odpowiedziałeś/aś twierdząco rusz z nami „Szlakiem malucha”! Odkryjmy ciekawe, pozarządowe zakątki Trójmiasta:

Fundacja My to mamy – organizująca zajęcia Aqua Baby, a także szereg zajęć sportowych dla mam i kobiet w ciąży

Gdańska Fundacja Innowacji Społecznej – prowadząca przy Domu Sąsiedzkim aktywny Klub rodzica a także punkt przedszkolny

Fundacja Inspirja – prowadząca na terenie Gdyni tzw. Leśne Przedszkole

Fundacja Bomalihu – prowadząca w Gdyni kawiarnię i punkt opieki „Galeria Malucha”.

Na zgłoszenia czekamy do 20 listopada pod adresem: biuro@fundacjarc.org.pl lub numerem telefonu 58 344 40 39.

Program wizyty: Szlakiem malucha

Przedsięwzięcie jest realizowane w ramach projektu „Gdańskie Centrum Organizacji Pozarządowych 2017” finansowanego ze środków Miasta Gdańska.