Przedłużamy termin naboru wniosków do NBM 2020!

Drogie organizacje!

Dokładnie 4 listopada miał zakończyć się nabór wniosków nominacyjnych do tegorocznej edycji Nagrody Bursztynowego Mieczyka. Jednak z uwagi na zgłaszane przez Was utrudnienia związane z pozyskiwaniem listów partnerskich, podziękowań i rekomendacji (wynikające z aktualnej sytuacji epidemicznej i obowiązujących obostrzeń),

przedłużamy termin składania wniosków
do 9. listopada do godz. 16:00!

Wszystkie organizacje, które już zdążyły  zgłosić chęć uczestnictwa w konkursie, mogą w podanym terminie dosłać dodatkowe materiały/uzupełnienia wniosku.

Gorąco apelujemy także do tych fundacji i stowarzyszeń, których przedstawiciele wciąż wahają się nad zgłoszeniem swojej kandydatury… Nie zastanawiajcie się ani chwil dłużej! Warto skorzystać z podarowanego czasu i wziąć udział w 26.edycji konkursu o Nagrodę Bursztynowego Mieczyka!
Na zwycięskie NGO-sy  m.in. nagrody finansowe, które będą mogły zostać przeznaczone na realizację celów statutowych.

Przypominamy, że Nagroda Bursztynowego Mieczyka jest wyjątkowym wyróżnieniem dla organizacji obywatelskich działających na terenie województwa pomorskiego. NGO-sy same zgłaszają chęć udziału w konkursie, nominując się w jednej z wybranych kategorii (obszarów działalności) i wypełniając wniosek nominacyjny.

Skorzystajcie z dodatkowego czasu

i dajcie sobie szansę na wygraną!

1. Strona Nagrody Bursztynowego Mieczyka
  2. Bursztynowy Mieczyk na Facebooku