„Prawa autorskie w praktyce” – zapisy na spotkanie online

W dobie dost臋pno艣ci, ile razy pojawi艂a si臋 w Tobie my艣l czy mo偶esz wykorzysta膰 zdj臋cie, grafik臋 czy podk艂ad muzyczny do swojej pracy? Czy tak na prawd臋 mo偶na korzysta膰 z tego, co jest dost臋pne w Internecie?

Je艣li jeste艣 ciekawy odpowiedzi w tej tematyce i chcesz dowiedzie膰 si臋 co jest plagiatem, a co nim nie jest oraz co i jak mo偶na wykorzysta膰 do w艂asnej tw贸rczo艣ci, to zapraszamy na czwartkowe wydarzenie online.

22.10.2020 o godzinie 17:00 odb臋dzie si臋 niepowtarzalne spotkanie z Krzysztofem Mularski – magistrem prawa, prawnikiem, specjalizuj膮cym si臋 w obs艂udze podmiot贸w ekonomii spo艂ecznej oraz organizacji pozarz膮dowych, w tym dzia艂aj膮cych w sferze kultury, sztuki, d贸br kultury i dziedzictwa narodowego – kt贸ry poruszy tematyk臋 „Praw autorskich w praktyce”.

Ze wzgl臋du na pandemi臋, spotkanie odb臋dzie si臋 w formie online. Obowi膮zuj膮 zapisy. Na podany adres e-mail w formularzu, zostanie wys艂any link do platformy. Link do formularzu:

Dofinansowano ze 艣rodk贸w Miasta Gda艅ska w ramach Gda艅skiego Centrum Organizacji Pozarz膮dowych.