Letnia Rezydencja Uphagena to wyjątkowy punkt na mapie Gdańska. To miejsce w samym sercu dzielnicy Wrzeszcz, o niepowtarzalnej historii. Wielu z nas zawierało tu swój związek małżeński bądź towarzyszyło w tym dniu swoim bliskim. Dziś były Pałac Ślubów przy Al. Grunwaldzkiej  5 otwiera swoje podwoje dla Gdańszczanek i Gdańszczan w nowej odsłonie.

Oferta obejmuje wynajem:

Sal okolicznościowych

Pierwsza z nich to sala, w której dawniej odbywała się uroczystość zawarcia związku małżeńskiego wraz ze stosownym zapleczem (powierzchnia ok. 50 m2). Daje ona możliwość organizacji rodzinnego spotkania (urodziny, imieniny, pierwsze komunie, chrzty, ale także spotkania klasowe „po latach” czy nieduże spotkania w gronie znajomych) dla ok. 40 osób, w tym także niedużego koncertu, z uwagi na znajdujący się w niej fortepian. Dwie mniejsze sale (każda ok. 30 m2) są usytuowane na dole, w miejscu gdzie niegdyś serwowano tradycyjnego szampana. Zarówno jedna jak i druga pomieści do 15 osób.

Salę szkoleniową

To szansa na organizację komfortowego szkolenia dla max. 25 os. Sala wyposażona jest w niezbędny sprzęt, w tym również ekran, rzutnik itp. W hallu udostępniamy przestrzeń na przerwę kawową lub obiadową. W ustawieniu audytoryjnym sala może pomieścić ok. 50 os.

Pałac znajduje się w centrum Wrzeszcza jest dobrze skomunikowany z resztą Miasta. Na tyłach posesji znajduje się plac, który poza funkcją parkingu może służyć aranżacji zamkniętej strefy wypoczynku czy organizacji event’ów  plenerowych.

Oferta obejmuje następujące warianty*:

* W ramach wszystkich wariantów istnieją dodatkowe opcje:

•  zamówienia cateringu w formie serwowanej lub bufetu (także dieta bezmleczna, bezglutenowa, cukrzycowa, niskotłuszczowa, wegetariańska) – PATRZ MENU!
  •  animacji i zabaw dla dzieci
  •  organizacji koncertu
DSC_7183DSC_7183
DSC_9372DSC_9372

Dojazd:

Tramwaje: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12

Autobusy: 115, N 4, N13.

Parking: Na zapleczu budynku znajduje się parking na ok. 20 miejsc postojowych.

Kontakt:

Jerzy Boczoń