Nowa bezpłatna usługa dla pomorskich NGO – audyt realizowanych projektów

Prowadzisz Fundację lub Stowarzyszenie?
Jeśli chcesz się upewnić czy Twoja dokumentacja jest kompletna jeszcze przed właściwą kontrolą, zgłoś się do nas! Wykonana przez nas pre-kontrola to szansa dla organizacji na weryfikację prowadzonych projektów pod względem merytorycznym i finansowym przez niezależnych ekspertów. Każda usługa kończy się raportem z rekomendacjami.
Zgłoszenia pod tym linkiem: https://forms.gle/XK7zs9gFkCAeUc6S7

Każdy z audytów to odpowiedź na diagnozę potrzeb organizacji. Na jej podstawie zostanie dobrany zakres audytu. Potrzebujesz porady dotyczącej projektów realizowanych przez organizacje? W takim przypadku idealny będzie audyt merytoryczny. Taka prekontrola w zakresie merytorycznym polega na weryfikacji dokumentacji projektowej, wskaźników oraz rezultatów, a także działań, które zakładał projekt.

A może chcesz sprawdzić zakres finansowy realizowanych projektów? Wówczas przygotujemy audyt/prekontrolę finansowa dostosowaną do Twoich potrzeb. Usługa Fundacji RC nie obejmuje jednak klasycznego audytu finansowego, czyli całego bilansu, przychodów z działalności odpłatnej i gospodarczej.