Lunchu na temat… samodzielnego przygotowania krótkich form wideo

Chcesz poznać proste techniki produkcji wideo, dowiedzieć się jak bardzo niewielkimi kosztami przygotować materiał na profil społecznościowy, chcesz zobaczyć jak można przygotować taki materiał dosłownie w 2 godziny? A może chcesz wymienić się doświadczeniami i wiedzą oraz nawiązać nowe, ciekawe kontakty? Zapraszamy na lunch na temat: samodzielnego przygotowania krótkich form video? Przed Tobą co najmniej 2 godziny spotkania warsztatowego! Wszystko to oparte o ogólnie dostępne narzędzia, techniki i wskazówki naszego eksperta. Za 100 PLN możesz zyskać wielokrotnie więcej dla swojej instytucji.

Lunch na temat: samodzielnego przygotowania krótkich form video poprowadzi Mariusz Kowalik. W Fundacji RC odpowiada za doradztwo medialne i wizerunkowe. Jego atutem jest głos i wyczucie trendów dziennikarskich. Był przez 9 lat dziennikarzem w takich stacjach radiowych jak Radio Eska, Radio Gdański i RMF FM. Współpracował z radiem Wolna Europa, WaWa i Trójką. Dziś jest pasjonatem nowych mediów społecznościowych oraz mobilnym doradcą ICT przy Fundacji Rozwoju Społeczeństwa Informacyjnego. Zarządza stronami FB, YT i Instagram kilku instytucji. Śledzi trendy i pracę najbardziej znanych youtuberów zajmujących się edukacją i informacjami na tym najpopularniejszym społecznościowym medium wideo.

Dlaczego warto zapisać się na lunch? Bo:

• Dowiesz się, jak przy pomocy komputera oraz urządzenia typu komórka lub aparat fotograficzny
    z funkcją video, można przygotować fajny materiał wideo. To może być wideo zaproszenia na szkolenie, spotkanie, konsultacje, sympozjum, koncert;
  • Jeśli masz pomysł na kampanie społeczną z wykorzystaniem wideo to również jest warsztat dla Ciebie;
  • Poznasz bezpłatne narzędzia do tworzenia materiałów wideo;
  • Dowiesz się co jest potrzebne do przygotowania ciekawego wideo;
  • Zobaczysz w co warto zainwestować a czego nie opłaca się robić;
  • Będzie okazja, aby wymienić się doświadczeniami i wiedzą oraz nawiązać nowe, ciekawe kontakty.

Data: 12 czerwca 2017 (jak zawsze w poniedziałek)

Czas trwania: 13:30 – 15:30

Miejsce: Fundacja RC Regionalne Centrum Informacji i Wspomagania Organizacji Pozarządowych Al. Grunwaldzka 5, 80-236 Gdańsk

Przygotowaliśmy TYLKO 30 kart wstępu . Decyduje kolejność zgłoszeń.

Koszt to TYLKO: 100 zł brutto za osobę. Wystawiamy faktury.

A kupując bilet WSPIERASZ statutowe działania Fundacji RC

Ponadto w cenie wiedza PLUS poczęstunek, więc głodny nie wyjdziesz!!!

Rejestracja poprzez https://lunchnatematwideo.evenea.pl