PONAWIAMY Lunch na temat… fundraisingu

To na prawdę się opłaca i jest ważne dla różnych instytucji. Dlatego ponawiamy Lunch na temat fundraisingu. Dzięki niemu poznasz innych fundraiserów, dowiesz się jak naprawdę funkcjonuje fundraising, jakie przynosi korzyści, a ile można stracić – jeśli go brakuje? Wymienisz się doświadczeniami i wiedzą oraz nawiążesz nowe, ciekawe kontakty? Zapraszamy już w najbliższy poniedziałek na lunch na temat: Co to jest fundraising? Nowe trendy w pozyskiwaniu funduszy. Przed Tobą co najmniej 2 godziny spotkania warsztatowego, na którym dowiesz się, jak zdobywać fundusze, żeby móc realizować wasze cele! Podczas spotkania będzie okazja aby poznać nowe trendy fundraisingu z wykorzystaniem dostępnych narzędzi, technik i wskazówek naszego eksperta.

Lunch na temat fundraisingu poprowadzi Anna Jędrzejewska – od 17 lat związana z Polskim Stowarzyszeniem na Rzecz Osób z Niepełnosprawnością Koło w Gdańsku. Fundraiser – podróżnik, bo fundraising to podróż. Trzeba pokonać wiele kilometrów, wspiąć się na wiele szczytów, czasem dokonać rzeczy niemożliwych, aby przysiąść na kamieniu i z tym niesamowitym poczuciem  satysfakcji stwierdzić, iż osiągnęło się założony cel. Specjalista od pozyskiwania funduszy, budowania relacji i utrzymywania kontaktów ze sponsorami. Koordynator i realizator wydarzeń specjalnych, tworzenia i wdrażania planów komunikacji. Inicjator Partnerstwa Przymorze, w którym realizuje działania na rzecz społeczności lokalnej.

Dlaczego warto zapisać się na lunch? Bo:

• Poznasz różne metody pozyskiwania finansów na działalność
  • Dowiesz się co motywuje ludzi do przekazywania pieniędzy
  • Poznasz mechanizmy które pomagają gromadzić fundusze na różne cele
  • Dowiesz się w jaki sposób organizacja może przygotować się do działań fundraisingowych
  • Zobaczysz w co warto zainwestować a czego nie opłaca się robić

Data: 26 czerwca 2017 (poniedziałek)

Czas trwania: 13:00 – 15:00

Miejsce: Fundacja RC Regionalne Centrum Informacji i Wspomagania Organizacji Pozarządowych Al. Grunwaldzka 5, 80-236 Gdańsk

Przygotowaliśmy tylko 30 kart wstępu . Decyduje kolejność zgłoszeń. Koszt: 100 zł brutto za osobę. Wystawiamy faktury. Rejestracja poprzez http://lunchnatematkasy.evenea.pl